Translate

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τα παραμύθια της Ελεύθερης Ώρας

 



Σε παλαιότερο πρωτοσέλιδο (15/4/2018) της Ελεύθερης Ώρας δημοσιεύεται η ανωτέρω προσωπογραφία με το σχόλιο ότι αυτός είναι ο επερχόμενος Μεσσίας των Εβραίων ο οποίος θα εμφανιστεί στον Γ΄ Ναό του Σολομώντα. Το σχετικό άρθρο υπογράφει ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης ο οποίος υποστηρίζει ότι την εν λόγω ζωγραφιά έφτιαξαν κάποιοι φανατικοί σιωνιστές και αιρετικοί Ισραηλίτες εν αναμονή του βιβλικού Αρμαγεδώνα.

Το ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι κάθε άλλο παρά αξιόπιστη είναι γνωστό σε όσους την έχουν διαβάσει με λίγη προσοχή. Ενίοτε αρκεί μια ματιά στο εξώφυλλο. Έτσι και τώρα. Διότι αυτή η προσωπογραφία η οποία έχει ήδη παρουσιαστεί στο παρόν ιστολόγιο δεν προέρχεται από κάποιους σιωνιστές αλλά από ένα παιδί θαύμα ονόματι Akiane Kramarik. Και το πιο ωραίο: Δεν πρόκειται για κάποιον μελλοντικό Μεσσία αλλά για τον ίδιο τον Ιησού! Ιδού ένα πιο πρόσφατο πορτρέτο:




Ο Κωνσταντινίδης εμφανίζεται ως διδάκτωρ φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας. Αλλά με βάση τα παραπάνω φαίνεται περισσότερο για διδάκτωρ ψευδολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με greeklish δεν γίνονται δεκτά.